A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Ultra nagy vicc az élet színpadán eljátszani azt, aki nem vagy, és előkelően, választékosan becsomagolni a nagy büdös semmit.

Aki egyenesen játszik, annál adott a szituáció, hiszen akkor sem játsza meg magát, ha éppen a rossz tulajdonságai vannak megmutatkozóban és akkor sem, ha éppen a jók. De mi emberek, ostobán hajlamosak vagyunk a türelemre és a bizalom megelőlegezésére. Holott az élet nagyon egyszerű, és nagyon egyszerűen megmutat mindent, feketén-fehéren, persze színekkel.

Ahogy korábban már mondtam, mindenki olyan, mint amilyennek kinéz. Nincs humbuk!

Ez durva nyilatkozat, de mégis elégséges lenne ahhoz, hogy sokszor használjuk segítségül a mindennapokban. Amikor valaki pipogyának néz ki, akkor pipogya is, még a legjobb dizájn ellenére is.

Amikor valaki erősen egyenes, azzal kapcsolatban mindig tudhatod, hogy hányadán állsz, és soha az életedben nem kell azon gondolkodnod, hogy majd a hátad mögött kidumál, átver, vagy bármi ártalmasat tesz Neked. A trükkös emberek mindig hízelegnek, így vagy úgy. A hízelgés pedig jól tud esni mindenkinek, de célszerű azért előbb vagy utóbb levenni a sötétítőfüggönyt magunk elől, mert még a végén elhisszük azt, hogy valódi jószándékú hízelgésben van részünk.

Pedig dehogy….ááá

A hízelgő ember soha életében semmit nem tett érdek nélkül. Érdekei pedig mindig oda húzzák, ahol némi haszna van, amit esze ágában sincs viszonozni soha. Amikor nekem hízelegtek bármikor is, mindig ugyanaz volt a séma, nemtől függetlenül.

Áldozatnak, szerencsétlennek állították be magukat, én pedig rögtön arra gondoltam, hogyha megvan az eszközöm, akkor segítek ezeken az embereken. Soha életemben nem vártam meg az ilyen esetekben azt, hogy óvatos legyen, kicsit kivárjak, hanem azonnal segítettem, vagy csak meghallgattam az illetőket. Aztán persze ahogy megnyíltam én is, úgy volt már kész a matematikai képlet, hogy ráfogok cseszni.

A hízelgő ugyanis egy komplexusokkal rendelkező ember, aki valójában retteg azoktól, akiktől kapni fog. De a hízelgők csoportja egy igazán erős érzelmi eszközzel is rendelkezik, mégpedig a manipuláció képességével. Ezt pedig mesterien szövi a célszemély köré, és mikor azt érzi, hogy ooo hát ez már a tálcára is felpakol mindent nekem, sőt, meg is etet a villával, akkor lecsap.

Hogy mi kellett ezeknek a típusoknak?

A sikerélmény, hogy érzelmileg, anyagilag egy jellemesebb embert becsaphatnak. Nekik ez a boldogság. Egy cseppnyi humbuk mese habbal, hogy a másik aztán tényleg odaadó barát, partner vagy üzleti kapcsolat legyen. A humbuk mese habbal pedig manapság egyre népszerűbb, ugyanis elég kevés emberben van meg az a fajta képesség, hogy egyenes, céltudatos, felelősségvállaló és felvállaló legyen. A humbuk mese habbal brigád pedig imád műsorozni, megmagyarázni, tépelődni, ok fejteni, vigyorogni a képedbe, eleganciát sugározni, miközben ez csak egy máz.

Egy olyan máz, mint mikor van egy mézes csuprod amit egy kézműves készített, és gyönyörű rajta a fényes motívum, de nincs hozzá mézed. Na ezek az emberek pont ilyenek. Belekanalaznál, de nincs benne semmi. Megsimogatod, látszatra jó. Szépen illeszkedik a polchoz, mutatós is a konyhádban, de ha üres, akkor sajnos rövidesen legbelül belepi a por.

Szerintem ezek a humbukmese habbal emberek borzasztóan irritálóak lesznek egy idő után. Elkezded látni őket, elkezdesz gyanakodni, elkezdesz a fejedhez kapni és elkezdesz azon tűnődni, hogy mi a francért mondtál egyáltalán el bármit is magadról nekik.
Először dühös vagy rá, másodszor magadra, aztán ráébredsz, hogy nem Neked kell aggódnod az őszinte mivoltod miatt, hanem neki, mert az egész élete arról fog szólni, hogy ideig-óráig “valakinek a konyhájában legyen „csupor”, de tartalommal sehol nem tudja megtölteni.

Az éleslátás elengedhetetlen az élethez!!!

Jobb ma egy éberség, mint holnap egy saját üres csupor, amiből ellopták a mézedet! Szeretném felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a világban megnövekedett erősen a szemfényvesztők, hazudozók és “lerántós” emberek száma.

Célszerű rövidebb pórázon tartani a hiszékenység illúzióját!