A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

2023

Ők nem azok akiknek hitte őket!

Eszter, tudja maga nagyon tud lelkesedni emberekért, aztán egy idő után kiderül róluk, hogy nem azok akiknek hitte őket!
Ezt mondta tegnap egy kedves, idősebb vendégem, és én rögtön rávágtam, hogy Igen Éva, Önnek igaza van!

tovább olvasom

2022

Értékeljük hát a dolgokat!

Értékeljük hát a dolgokat! 2022

Ha jobban belegondolsz azon ami már megtörtént veled nem igazán tudsz változtatni, de tanulhatsz belőle!
Ami nekem az idei évben a legnehezebben ment az a panaszkodás hallgatása. Akárhogy pörgetem vissza az évet, szinte kivétel nélkül találok benne olyan pontokat, amikor tehetetlenné tett, és blokkolt engem mások panaszkodása.

tovább olvasom

2021

Akiben vágy van….

Akiben vágy van….

Akiben vágy van, annak van joga mindent az univerzumtól megrendelni.
Akiben vágy van, annak van joga az univerzum ajándékait meglelni.
Akiben vágy van, annak joga van minden vágyát életre kelteni.

tovább olvasom

2020

hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

tovább olvasom
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

tovább olvasom
humbukmmese ember

A humbuk mese ember! Ne dőlj be nekik!

Az életben a legfontosabb dolog az éleslátás és az, hogy a belső ösztönünkre mindig hallgassunk! Már nagyon sokszor téma volt az írásaim kapcsán, hogy az emberek mennyire sokféle módon próbálják önmagukat sokkal jobb tulajdonságokkal felruházni és sokkal erősebbnek láttatni másoknál magukat, mint amilyenek valójában.

tovább olvasom
segíts vagy ne segíts

Segíts vagy ne segíts?

Július van, mégis olyan, mintha minden hónap hasonló lenne, dacára annak, hogy nyár van. Ma igazán jólesett picit kevesebbet dolgozni, még akkor is, hogyha feladatokból sosincs hiány.

tovább olvasom
szeretet

Szeretet, másképp nem megy!

Ma elkezdtem írni egy mások posztot, de valamiért nem lett kerek….
Az oka, hogy miért nem lett kerek, pusztán azért volt, mert ma nem ezt kell Nektek írnom. Az, hogy kell, utálomszó, de ma kell, ma muszáj…

tovább olvasom
nem leszel más mint egy hülye

Nem leszel te más csak egy hülye!

Annyira szeretem amikor azt mondják, hogy “ engedd el “! Ahhoz, hogy eltudj engedni dolgokat, tudjátok mi kell?
Az, hogy qrvára belefáradjatok a küzdelmekbe. AZ. Van aki harcosnak születik, van aki nem. Aki harcosnak születik átmegy a falon is, ha a célja úgy kívánja.

tovább olvasom
a bizalmatlanság rombol

A bizalmatlanság rombol.

Sok ember megsínylette a mögöttünk álló időszakot és szerencsére elég sok ember állított fel új célokat, tapasztalatai tükrében.
Egy erős megtapasztalás azonban van, mégpedig az, hogy sokkal érzékenyebbek lettünk, már aki tényleg átlényegült a nehezebb erőpróbákban.
Nincs általános igazság, hogy miként kellene újraépülnie az egyénnek és a világnak, de ami tény, hogy lejárt az ideje annak, amikor mindent csak úgy eltűrünk másoktól.

tovább olvasom
bekacsint a múlt

Bekacsint a múlt.

Az ember akkor ír könyvet amikor úgy van a dolgokkal, hogy nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.
Nekem ezen a héten kissé bekacsintott a múlt, és nyugodtan állíthatom, hogy méltóságteljesen vizsgáztam ebből a témakörből. Már amikor bekacsintott, akkor nagyon mély hálát éreztem a szívemben.

tovább olvasom
rettegés örök próbatétel

A rettegés örök próbatétel.

Azt érzem elkezdődött valami. Már csak néhányan kapaszkodnak a biztonságnak hitt félelmükben, melyet napról-napra oszlat szét az az energia, ami tettekre ösztönöz. Nincs mellébeszélés, cselekedni kell.

tovább olvasom
a lelki újrakezdés

A lelki újrakezdés nehéz.

A lelki újrakezdés bizony sokkal nehezebb, mint az a rutin, melyben az ember nap, mint nap elevickél. A lelki újrakezdés szerintem mindenben a legnehezebb. Azt mondják, hogy olykor állj meg és várj, míg utolér a lelked. Hát azt hiszem, az ember addig tartja magát, mármint az erősebbik típus, ameddig csak tudja, de aztán jön a páccs.

tovább olvasom

Agymosás tréning! Te most dolgozol?

Hányan dolgoznának, ha lenne munkahelyük? Hányan dolgoznak akiknek van munkahelyük? Hányan dolgoznának akiknek volt munkahelyük, van is, de elhatárolódnak a munkavégzéstől? És hányan dolgoznának azok közül, akik eddig dolgoztak, de tőlük határolódtak el a kliensek?

tovább olvasom
társat a társkeresőről

Társat a társkeresőn!? Normális vagy?

Ha nem lenne Tinder, és egyéb társkereső “rovat” akkor az emberek kénytelenek lennének megismerkedni egymással! Amikor óvodában Zolika megrúgott már a négyéves társaim összekuncogtak előttem és elkezdtek csúfolni, hogy bibibiiii szerelmesek vagytok egymásba bibibiiii.

tovább olvasom

2019

2017