A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Azt éreztem, hogyha nincs olyan eseménysorozat ami keményen próbára tett, akkor ma nem lennék az aki, és nem élnék úgy, ahogy én szeretnék. Még imára is kulcsoltam a kezem, és megköszöntem mindezt. Nagyon jól vettem az égiek üzenetét, talán erre még büszkébb vagyok.

A embernek néha bekacsint a múltja…

Azt mondják, a tudatalattink folyamatosan dolgozik azokon a megoldásokon, amelyeket az élet reális színpadán nem vagyunk képesek feloldani, vagy nem tudjuk, hogyan kellene megoldani. A tudatalattink azonban fogadja a másik ember tudatalatti vagy tudatos üzenetét is, és néha nem is mi szeretnénk üzenni valakinek, hanem valaki más nekünk.

Érdemes elgondolkodni ezeken, és érdemes ezeket a karmikus leckéket, feladatokat megoldani. Mégha düh, harag és szomorúság van is bennünk, olykor érdemes meghallani a suggalatokat, melyben lehet, hogy valaki más kér bocsánatot tőlünk!

Az ember hajlamos csak egyszerű rendszerben gondolkodni.


A legszűkebb környezete ő saját maga, és az azon túli környezete zömmel csak felszínes dolgokból áll. Az ember nem tud bonyolítani dolgokat, csak szeret bonyolítani. A káoszok alatt ugyanis mindig megvan a rend, és teljesen biztos, hogy így vagy úgy, de utat tör magának a letisztultság.

Sokszor látom, hogy az emberek mást okolnak a saját kudarcukért és évek múltán sem tesznek mást, csak mást okolnak a kudarcukért. Sokan hiszik, hogy mást hibáztatni, mást okolni sokkal nagyobb fölény, mint elgondolkodni, hogy a másik vajon miért tart előrébb. De térjünk vissza a lényeghez!

Szükség van a rendre, és szükség van arra, hogy néha a dolgok a helyükre kerüljenek. Szükséges a párbeszéd, a megbeszélés, az átbeszélés, és olykor az analizálás is. Aki nem ül le magával szemben sosem beszélgetni, az másnak is csak a saját szarát szajkózza, mert önmaga számára sincs bátorsága a szembenézéssel. Szerintem a legnehezebb, magunknak bevallani a dolgokat, utána az a legnehezebb, hogy bevalljuk olyanoknak a dolgokat, aki megért minket, esetleg jól lecsesz, de mindenképpen bizalommal fordul felénk….

És ha mindezek közül csak az egyik van meg, ahogyan nálam volt, akkor nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek…:)

SZÜKSÉG VAN A kommunikációra, mert az égiek üzenetét sem fogod meghallani, ha nem figyelsz a belső hangodra, nem ismered önmagadat jóban, rosszban, és elzárkózol minden elől! A múlt csak bekacsint, elköszön, és olykor segít megérteni mindazokat a dolgokat, melyekből kiderül, hogy milyen csodálatosan tud az ember fejlődni, hogyha akar.

Legyetek bátrak, vállaljátok be önmagatok előtt mindazt, amit évek óta hurcoltok!
OTT, azon a PONTON kezdődik mindenhez az igazi megoldás……❤️