A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

WomenŐ, a könyv!

Minden könyv igényel egy kis időt attól, aki elkezdi olvasni.
Sokan azért nem olvasnak könyveket, mert attól tartanak, hogy félúton beleunnak.

Nos, a WomenŐ, mint olvasmány cseppet sem ilyen.

womenő könyv

Még a mai napig is előfordul velem, hogy beleolvasok egy részletbe, és nem tudom letenni. Vicces vagy sem, de ha valaki egyszer megír egy könyvet nem emlékszik minden sorára.

Ez a könyv bizony megélt, lelki tartalmakat dolgoz fel, mely nem egyedi élethelyzet.
Biztosan ti is voltatok már úgy, hogy szívesen vettetek volna magatokhoz egy önfejlesztő könyvet, de képtelenek voltatok eligazodni a rengeteg idegen szó között.
Manapság a magyar könyvek tele vannak átvett szlengekkel és olyan mértékben túlfűtött szakszavakkal, hogy egy egyszerű ember számára inkább válnak nehézséggé, mint olvasható, könnyen értelmezhető könyvvé.


Azért szükséges jó könyveket olvasni, mert általuk sokféle látásmód jöhet létre.
Lehetséges, hogy csak egy problémád van, de ha beleolvasol a Womenőbe ráébredsz, hogy egyetlen problémádat, egy másik okozhatja, melyet ha megértesz, már el is tűnik mindkettő gondod.


Ritkán olvasni nőknek és férfiaknak szóló könyveket, mely mindkét nemről szól.
Segítő könyvként pontosan azzá sikerült alakítanom, ami miatt íródott.
Először rajtam segített, és általa már szerencsére nagyon sok embernek.
Boldogságot fokozó könyv, hiszen minden élethelyzet ismerős lesz annak aki olvassa, és ezáltal felszabadítóan fog hatni rá

Nade miért van Neked szükséged egy újabb könyvre? 

Pláne a mai világban ahol az emberek szerint minden elérhető forrás kizárólag az interneten van?

Voltál már úgy, hogy segíteni akartál valakinek, de az illető ahelyett, hogy élt volna vele, inkább használt Téged szemetesládának, akihez időről-időre el lehet menni panaszkodni?
Nos, én voltam így, és újabban ha olyanom van, adok egy példányt azoknak akiknél úgy érzem, hogy csak az energiám és a tudásom kell nekik, azonban jó élményekre nem fogékonyak.


Tehát lehet ez egy ajándék könyv, hogyha eleged van már a panaszok meghallgatásából, de nem szeretnél teljesen elzárkózni az efféle emberektől. Sőt, lehet számodra egy napló is, hiszen rengeteg olyan témát ölel át, mely ösztönzően hat az emberre.

Párkapcsolati könyv, ugyanis mindkét fél kap bőven “pofont” és bőven olyan információt, mely teljesen más megvilágításban mutatja be a párkapcsolat buktatóit és az onnan kivezető utat

Barátság könyv, hiszen minden ami az emberek között zajló, napi szinten megélt, megtapasztalt szituáció, mint jellemrajz is ábrázolja a barátságokat, vagy azoknak szakítópróbáit, vagy végét.

Pénz mágnes könyv, mely megmutatja a mai világ igazi arcát, pénzszerzési megoldásait, és azok útvesztőit.

Célkönyv, amely magad mögött tudja hagyatni veled azokat az élményeidet amelyekben esetleg beleragadtál.
Megmutat minden részletet, legyen az munka, életmód, társkeresés, melyben esetleg ma még elesettnek hiszed magad.

Kiút a válságból. Így is jellemezhetném. Válság, krízis mindenkinek van, vagy volt az életében, de a válságos állapotokat jobb ha az ember mihamarabb elkezdi kezelni és átmegy rajta!
Nincs olyan téma, amit ne érintettem volna a könyvemben. Gyerekkori traumáktól kezdve, a felnőttkor kihívásain át, a legmélyebb érzelmeken keresztül, az álmok megvalósításáig.

Nők, férfiak, szex, drog, pénz, érzelem, félelem, fájdalom, barátság, üzlet, szenvedélybetegség, szerelem, célok, álmok, tervek, megvalósítás, mind-mind a legmélyebb témáim között szerepel.

Hogy mire számíthatsz ha elolvastad?

Megkönnyebbülésre! Békére! Megoldásokra! Bőséges önismeretre! Rengeteg azonosságra velem és még több harmóniára, célra, és erőre

Igen, azt hiszem a könyvem tartalmát akár egy szóval is leírhatnám, Erő.
Ha elfogyott benned, vagy megakadtál, hát nincs más tennivalód, mint rászánni az idődből másfél órát, és nevetni, sírni, átérezni, gondolkodni, megérteni dolgokat a könyvem által.
Persze pénzbe kerül, de befektetés nélkül nem fejlődik semmi és senki

Én ebben hiszek és a könyvem mágikus erejében!

Felkeltette a könyv az érdeklődésedet?

Ha igen akkor az alábbi gombra kattintva meg tudod, hogy juthatsz hozzá.