A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban. Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

Nem hiszem, hogy ez teljesen véletlenszerű dolog, hogy mostanság egyre jobban nekimennek egymásnak az emberek, és az sem véletlen, hogy simán úgy átveri egyik a másikat, hogy csak győzze erővel a sértett fél. A világ jó ideje fuldoklik, önmagától az ember aljasságaitól.

Ezt most ragozhatnám, hogy egy klímaválság sem jön létre emberi tényező nélkül, de most igyekszem szűkebb keretek közé szorítani a mondanivalómat. 2020 van, állítólag a világ mára túlnőtt a lovas kocsin, sőt már a repülőgépek használatán is.

Tele vagyunk luxuscikkekkel és előre csomagolt élelmiszerekkel, de mégis hiányban vagyunk egy nagyon fontos dologban, mégpedig a tisztesség és becsületesség kombinációjában.

A hatásban tartás nem csak úgy keletkezett, hanem szokássá vált.

Amikor arra gondoltam, hogy mi változott meg ennyire erőteljesen, nekem elsőre az ugrott be, hogy az emberek nagyon durván követik mindazt, amit “nagyban” látnak. A “nagyban” látnak esetében azt gondolom, hogy borzasztóan rossz példák vannak a felettünk uralkodó világ vezetői között.

Gyakorlatilag semmi mást nem látunk csak azt, hogy kizsákmányolják, meglopják, átverik az embereket, és úgy adják elő ezt a fajta magatartást, mintha ez nem így lenne, sőt, azt rágalmazzák meg, aki lefüleli őket. Így pedig szépen lassan az afféle ember aki nyitott erre a viselkedésre, elkezdi átérezni ennek a hatását, elkezdi elengedni magát, és egyre többször és többször viselkedik ugyanúgy, mint azok, akik ezt a példát mutatják neki.

Ma szinte mindenki használ okos telefont, még az is, akinek a gatyája kilóg. Az okostelefon pedig nagyon erőssé, bátorrá tehet egy olyan embert is, aki valójában legbelül egy romlott ideológia gyártmánya. Az okos telefonon azonban sokminden elérhető, akár ez a cikk is, de az is, hogy milyen könnyen belehet kebelezni a kevésbé erőseket a rossz manipulációval.

Az emberek zöme pedig éhes erre, mert ez a könnyű.

Sokkal könnyebb utálni egymást, és sokkal könnyebb hazudni is, de a legkönnyebb mindent és mindenkit rossz fényben feltüntetni, és mindenkiről olyan véleményt formálni, amilyen éppen kiszolgálja az aktuális igényt, vagy azt, amiről éppen elszeretnénk terelni a figyelmet. Ez pedig egy qrva nagy csapda.

Ezzel sajnos csak frusztráltabb és bizalmatlanabb lesz a föld népének egy része, és szorosan követelni fogja előbb vagy utóbb azt, hogy ne kelljen a szemét emberekkel osztozni a Föld nevű bolygón a jóknak. Ami biztos, hogy ez hamarabb megfog történni, mint hinnénk. A polaritás elve ugyanis a földre is vonatkozik és az ott élő lényekre is.

Azt hiszik az emberek, hogy a túlnyomó és elnyomó hazugságáradat, elferdítés, ködösítés, átverés csak úgy van, és nincs benne semmi plusz? Elmondom, hogy az bizony egy erős energia, és jelenleg úgy fest, hogy egy normális emberre kb. 5 gerinctelen ember jut. Ez pedig egy vállalhatatlan élethelyzet, amire bizony az én fajtám EGY HATALMAS NEM-el válaszol.

Nem!

Nem engedjük tovább, hogy mindazok, akik szerint ez megengedhető, hogy állandóan bajt hozzanak másokra csak úgy ellegyenek, és csak úgy mindig azt játszuk, hogy áááá spongyát rá. Nem játszuk ezt. Nem!

A rossz lelkületű és gonosz embereket lehet csak olyan hatásban tartani, hogy ők vigyék tovább a rosszat. Ők a kiszemeltek. Ők a rabszolgák, akik végrehatják az uralkodók becsapós akaratát, és ők azok, akik a legkevésbé sincsenek tekintettel a másikra, hiszen megtanulták jól, hogy hazudni, becsapni nem bűn. Lehet, hogy jogilag ma nem bűn, de kérdezem én, ember és ember közötti játszmában sem az?

Csak úgy megtesszük mindig ami ártalmas a másiknak, mert az jó buli?

Azt mondják a világ a példádtól fog megváltozni, nem a véleményedtől. Ezt én egy darabig így is gondoltam, de nagyon megváltozott bennem ennek a valódi tartalma, a tapasztalatok alapján. A hatásban tartott emberek kicsinálnak maguk körül mindenkit.

Mint a rossz sáskaraj, vagy csigacsapat, ami mindent felzabál, mindent letarol és létrehozás nélkül tesz tönkre mindent.

A hatásban tartott emberek mindazok, akiknek minden szava kifogás, panasz, pocsék érvelés, és sunyiság. Ők aztán nem félnek besározni senkit, elhitetni másokkal amit ők is szentül hisznek, hogy ők mindenkitől jobban tudnak mindent, és csak az ő igazságuk létezik. Akár olyan áron is, hogy ócska hazugságelméletet építenek fel magukban, amit meggyőzően előadnak, és elhitetik további , hasonlatos társaikkal.

Ez a hatásban tartás pedig csak nő, buborog, bugyborékol, óriásira duzzad, fortyog, rombol, pusztít, és végül kidurran. Ettől történik ma az, hogy a kamu hírek jobban terjednek, mint a lepra. Ettől tudnak tönkretenni országokat, városokat, falvakat, családokat, barátokat. Ez az, ami miatt ma egymásnak ugrik hazánkban mindenki, mindenért, bármiért, de a világban máshol is.

Ez a hatás az, ami miatt rendesen politikai balhékat generálnak egymással, ami miatt népszerű a migráns gyűlölet, ami miatt nem gáz meglopni a másikat, ami miatt agyba- főbe verik egymást az emberek, és ami miatt lehet rettegni egy pókcsípéstől is.

Ha az emberek a szívükre tennék a kezüket és megszámolnák azt, hogy hány embernek hazudtak aljasságokat az elmúlt évben, beleértve politikusokat, újságírókat, vagy csak azokat akik az ő hatásaiknak megfelelően éltek, és mindezt megvilágítaná az univerzum egy apró kis fénysugárként, én azt hiszem hónapokig nem kellene sehol a világban közvilágítást használni.

Én ezt szeretném!

Hogy mindazok akik ezt a rossz hatást éltetik legyen rajtuk egy jel! Legyen egy jel, hogy száz közül felismerje őket az, aki jószándékkal közeledik, és időben tudjon menekülni!
A hatást aki elkezdte ügyesen csinálta…pontosan tudta, hogy a föld népének a rosszra van igénye, mert a jóért tenni kell!

Utálkozni, hatásban maradni egyszerűbb, mint megkeresni az utat a jel nélküli társainkhoz, és esetleg korrektül élni velük, piciben, szépen, mocskolódás mentesen!

Ez a hatás az, ami miatt rendesen politikai balhékat generálnak egymással, ami miatt népszerű a migráns gyűlölet, ami miatt nem gáz meglopni a másikat, ami miatt agyba- főbe verik egymást az emberek, és ami miatt lehet rettegni egy pókcsípéstől is.

Ha az emberek a szívükre tennék a kezüket és megszámolnák azt, hogy hány embernek hazudtak aljasságokat az elmúlt évben, beleértve politikusokat, újságírókat, vagy csak azokat akik az ő hatásaiknak megfelelően éltek, és mindezt megvilágítaná az univerzum egy apró kis fénysugárként, én azt hiszem hónapokig nem kellene sehol a világban közvilágítást használni.

Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot és oszd meg!
Ismerőseid is értékelni fogják!

Köszönöm!
Facebook
hatásban tartás

Tudtad, hogy a létezik egy könyv is?

KIHAGYHATATLAN

Ők nem azok akiknek hitte őket!

Eszter, tudja maga nagyon tud lelkesedni emberekért, aztán egy idő után kiderül róluk, hogy nem azok akiknek hitte őket!
Ezt mondta tegnap egy kedves, idősebb vendégem, és én rögtön rávágtam, hogy Igen Éva, Önnek igaza van!

Elolvasom »
Értékeljük hát a dolgokat!

Értékeljük hát a dolgokat! 2022

Ha jobban belegondolsz azon ami már megtörtént veled nem igazán tudsz változtatni, de tanulhatsz belőle!
Ami nekem az idei évben a legnehezebben ment az a panaszkodás hallgatása. Akárhogy pörgetem vissza az évet, szinte kivétel nélkül találok benne olyan pontokat, amikor tehetetlenné tett, és blokkolt engem mások panaszkodása.

Elolvasom »
Akiben vágy van….

Akiben vágy van….

Akiben vágy van, annak van joga mindent az univerzumtól megrendelni.
Akiben vágy van, annak van joga az univerzum ajándékait meglelni.
Akiben vágy van, annak joga van minden vágyát életre kelteni.

Elolvasom »