A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Én hiszem azt, hogy néha az ember nyakába pont azért zúdul megannyi mocsok, hogy mikor kiúszik belőlük, és megfáradva megpihen, ráébredjen, hogy ideje a jó dolgok létrehozásának.
Sajnos az elmúlt hónapok intenzíven rávilágítottak arra, hogy az emberek zöme egyáltalán nem nyitott az őszinte beszédre és gyakorlatilag azt várja el másoktól, hogy leplezzék az igazság kimondását.

A magam részéről úgy vagyok ezzel, hogy én, vagyis egyedül én vagyok felelős a saját dolgaimért, és ha én az őszintébb utat választom, akkor tartsa tiszteletben a hazudós, hogy nekem így jobb.

Egy ideig az igazság hírnöke voltam, de sajnos az emberek rettegnek az igazságtól, és még inkább azoktól akik szeretnek őszintén élni.
Így hát el kellett jutnom arra a pontra, hogy becsüljem még jobban a saját hitrendszeremet és ne engedjek teret azoknak, akik mindig vissza akarnak rángatni a leplezett mocskokba.

Nade akkor térjünk ki a jó dolgok teremésére!

Hogy fog mindaz sikerülni? Pontosan úgy, mint amikor elhitted, hogy nem fog sikerülni. Amikor elhitted, hogy gyenge vagy, buta vagy, semmit sem tudsz és ostoba vagy. Na akkor megfordítod szépen és mit hiszel el? Erős vagy, okos vagy, van tudásod, és éleslátású vagy. Nyugi, a depresszív és gonosz emberek nem fognak érteni. Azt fogják megint mondani, hogy te felvágsz, te vagy a negatív mert elhatárolódsz tőlük és te vagy a rossz, amiért kimered mondani, hogy eleged lett belőlük. Az ő fajtájuk alapjában véve szerintük a tökéletesség megformálói. Mindig lesz egy válaszuk, hogy TE vagy a hibás.

Csakhogy ez nem így van. A jó dolgok máshogy működnek!

Bírom amikor engem hibáztatnak olyan dolgokért, amiket nem tettem. Először munkálkodik az igazságérzetem, majd munkálkodik a belső dühöm, amiért nem tudom megvédeni magam, majd szépen elcsendesedek és rájövök, hogy az idő nekem dolgozik.
Minden eddigi bántó ember az életemben előbb vagy utóbb megkereste önmaga számára azokat az illetőket akik ugyanúgy bántak vele, ahogy ők velem. Ezért Neked sincs miért aggódnod, ha netán átéltél hasonlót!
És akkor mi van még hátra?

Jeleztem többször, hogy az “energiaemberek” megkeresik hasonlatos társaikat…. Tehát te csak maradj hű önmagadhoz!

Ha eddig szívesen segítettél másoknak, akkor mostantól érkeznek hozzád a jó dolgok, mégha nem is onnan, ahova eddig invesztáltál. Ha eddig jó barát voltál, jó ember, jó társ, akkor nincs miért aggódnod! Mindig lesznek, akik megpróbálnak téglával dobálni, de te csak haladj és tudd, tudd biztosan, hogy megéri érzelmesnek, megéri együtt érzőnek és megéri önzetlennek lenni, de most már tudd azt is, hogy először magaddal kell kezdened!

Először magadat kell szeretned annyira, hogy el se tudjon bizonytalanítani egyetlen percre sem egy ártó szándékú lény.
Június már sokkal szebb és harmonikusabb hónap lesz! Igaz, ez a “tavasz” sajnos felkorbácsolta a lelkeket rendesen, de pont ezért hiszem azt, hogy a túlfeszülés ideje lejárt. Én már le is foglaltam az első nyaralást és úgy hiszem a legjobb úton haladok afelé is, hogy felülről nézzem a pocskondiázók “színházi előadásait”.

Hogy mennyire “flegma, nagyképű, felvágós” viselkedés ez a részemről azt majd én eldöntöm….de aki ismer, az tudja, hogy általában a közönyig, nagy utat jár be az ember…. A közönyt pedig azok érdemlik, akik nem értékelték, csak használták a szeretetemet!

Jajjj de jön a szép telihold ismét. Csak most azok lesznek ébren, akik miatt eddig mi nem aludtunk!