A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Na most akkor egy nagyon egyszerű dolog lesz itt leírva rövidesen. Dugig vannak a kertészetek, dugig vannak az élelmiszerboltok és dugig vannak a drogériák és gyógyszertárak.Dugig van minden azzal, hogy ki mit eszik, vagy inkább már zabál. Dugig van minden azzal, hogy hordj ötszáz rétegű arcvédőt, jó vastag kesztyűt és hordj a kistáskádban mindenféle vegyszert, aminek persze a fele minimum haszontalan és több kárt csinál, mint hasznot.

Amivel azonban nem számolnak az emberek, az a következő időszak, melyre célszerű lenne most felkészülni. Egy átlag napon 1 óra alatt egy kertészetben meghirdetett állásra 190 jelentkező küldött önéletrajzot. Az adatok értelmében, amit első kézből tudok, szerintem sokan veszítették el az állásukat, tehát sok embernek van gondja a megélhetéssel.

A második fontos dolog, hogy most minden cég ahol csak tud a túlélésre játszik. Ezáltal nem ildomos számon kérni bárkit, hogy miért inkább ételre adna fizetést, és miért nem az állami közterheknek próbál eleget tenni.

Ébresztő, sokan semmit nem dolgoznak mégis bevannak jelentve és kapnak fizetést!!!

Mégis hómofiszban vásárolnak és hómofiszban posztolják, vagyis tolják tele a facebookot a maradjotthon okossággal. Mekkora sztori ez…, atyaég! Maradjottthoooooon. Az anyádúristenit maradjotttthoooon. Féljél már még, és egyél még egy kicsit!
Aki azt hiszi, hogy ez a maradjotthon mindenre megoldás, az téved. Aki cégvezető, és halad, annak szüksége van munkaerőre, és nem fogja sokáig cérnával bírni, hogy megálljon a vállalkozása, mert a csapata fele retteg.

A csapata fele pedig nem fogja vállalni, hogy mások helyett dolgozzon. Elsősorban aki nem megy dolgozni, de megteheti, hogy menjen és van is hova, abból lesznek azok a munkaerők akiket lecserélnek, mert a cégeknek TÚL KELL ÉLNI!

NE menjünk bele, hogy eddig a cég mennyit keresett, meg milyen jól éltek a főnökök, mert ez mögé, bizonyított tény, hogy a dolgozók 80 %-a sosem látott be. Fogalma sincs általában egy adott cég működéséről, hiszen nem érdekli csak a megdolgozott munkájáért kapott fizetés. Lapozzunk!

Azzal van bajom, hogy nem értik az emberek a részleteket! Ok. Féltek, már aki.

Ok. Van millió ok, elképzelés, teória arról, hogy miért ne menj emberek közé! De mi lesz azután? Bátor leszel? Mersz felszállni a buszra, mersz kérni egy hamburgert, mersz majd odamenni a kozmetikushoz gyantára? Mitől változnál meg? Mert majd kihirdetik, hogy most már lehet? Nem gyerekek, tévedés.

Ahogy elfutott a nagyrész haza, mert jobbnak látta így, az nem fog egyhamar megváltozni. Nem fogja erősíteni a gazdaságot semmivel. Sem munkával, sem költekezéssel.Azok az emberek úgy ahogy vannak a csodára várnak, hogy majd felkapcsolja a JÓISTEN a villanyt a fejükbe és majd minden megoldódik.

Tenni, gondolkodni nyista!

A lényeg az, hogy hetek óta otthon vagytok, ki-ki ezért meg azért. Engem nem érdekel, hogy ki miért döntött így, és miért maradt otthon. Megvan a magam dolga, nem szeretnék belemenni abba, hogy szerintem hogy kellett volna, mert nekem támadna az is, aki életében sosem tett le semmit az asztalra, és jó apropó lett számára a burkolt “nemdolgozom” modell.

Akinek nincs munkahelye, és nem tartja el senki, az látszólag menne és megy is a pénz után, vagy a pénzért. Akinek nincs klientúrája annak nincs más választása, mint új ügyfeleket keresni azok közül akik most is tevékenyek, ők ugyanis nem félnek, mert nincs idejük maradjoooooottthooon című szövegeket kitolni.

Akinek pedig van munkája és kap is fizetést az pedig becsülje meg! Nem értem mit akartok még időt nyerni! Egyáltalán mire és nem is érdekel, mert az idő mindenkinek halad. Ami biztos, hogy mennék masszázsra de nem tudok, mennék fogorvoshoz de nem tudok, mennék a kedvenc kifőzdémbe de nem tudok. Ezt látom.

Fél óra, mire egy qrva pogácsát tudok szerezni Budapesten. Tudom-tudom, főzzek otthon! Főzök is, de mindig én nem tudok. Újabb fél óra a kávévadászat és újabb órák mire bejutunk a kisábécébe innivalóért. Nincs bajom azzal, hogy időkorlátozás van. Azzal van a bajom, hogy szarul van beállítva.

Azzal van a bajom, hogy a nemzet lapít. Lapít mert ez így jó. Lapít, mert most kényelmes.

Egy-két hét és vége lesz ennek a baromállatságnak. Egy-két hét és kiderül, hogy igazam volt-e vagy sem. Ami biztos, aki most nem dolgozik önszántából mert nem mer, annak a helyére 10 másik minimum pályázik, és cégvezetőként biztosan tudom, hogy az ambíció jelen esetben felülírja a szakmai múltat! Ezek fényében kívánok szép gondolkodást. Egy birodalom építése nem megy úgy, hogy nem fogjuk meg a lapátot!

A futóversenyeket azok a versenyzők szokták megnyerni, akik komplett készülnek fel. Odafigyelnek minden részletre, evés, ivás, tempó, izomzat, mentális egészség, izmok lazítása, pihenés. Nem azok akik a legjobb cipőben futnak. Most pedig elég nagy a verseny! Én Nike-ban futok, 2 éves a cipő. Hát ti? Ja, hogy semmiben!

na TISZTELET MINDENKINEK AKI TESZ!!! TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK A VILÁG ÉS AZ UNIVERZUM SZEMÉBEN!  (Az enyémben is 😊 )